TS-209 14 inci Kantong Laptop Usaha

TS-209 14 inci Kantong Laptop Usaha
  • Model: TS-209
  • Warna: Hideung

FITUR:

1.Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
Gudang 2.Easy laptop sarta sagala rupa dokumén;
3.Waterproof, Uap tahan jeung gampang pikeun ngabersihan;
Desain gudang 4.Double-layered dua kantong di jero, kapasitas badag;

Panjelasan Produk

spésifikasi

model TS-209
material Oxford lawon
warna hideung
Spesifikasina 14 inci
Ukuran pakét 37 * 29 * 5,5 cm (14,5 * 11. * 2,1 inci)
  • Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
  • gudang gampang laptop sarta sagala rupa dokumén;
  • Waterproof, Uap tahan jeung gampang pikeun ngabersihan;
  • Desain gudang ganda-layered dua kantong di jero, kapasitas badag;
  • -Kualitas luhur sirah logam seleting, lawang lemes jeung nutup, teu gampang pikeun karat;
  • kapasitas kuat bearing, stitching sturdy, teu gampang pikeun thread leupas.







  • Saméméhna:
  • Hareup: