Ngadu TS-206 Usaha

Ngadu TS-206 Usaha
  • Model: TS-206
  • Warna: Gray / Blue

FITUR:

1.Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
Gudang 2.Easy rupa dokumén, majalah jeung item nu sejen;
3.High-dénsitas Oxford lawon, sturdy sarta ngagem-tahan, gampang beresih, tahan Uap;
Kapasitas 4.Large, desain gudang ganda-layered.

Panjelasan Produk

spésifikasi

model TS-206
material Oxford lawon
warna Gray / Blue
ukuran 38 * 31 * 0,9 cm (14,9 * 12,2 * 0,35 inci)
  • Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
  • gudang gampang rupa dokumén, majalah jeung item nu sejen;
  • -Dénsitas luhur Oxford lawon, sturdy sarta ngagem-tahan, gampang beresih, tahan Uap;
  • kapasitas badag, desain gudang ganda-layered;
  • kapasitas kuat bearing, stitching sturdy, teu gampang pikeun thread leupas.








  • Saméméhna:
  • Hareup: