Ngadu TS-203 Usaha

Ngadu TS-203 Usaha
  • Model: TS-203
  • Warna: Hideung / Blue

FITUR:

1.Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
Gudang 2.Easy rupa dokumén, majalah jeung item nu sejen;
3.High-dénsitas Oxford lawon, sturdy sarta ngagem-tahan, gampang beresih, tahan Uap;
Kapasitas 4.Large, ganda-layered design gudang;

Panjelasan Produk

spésifikasi

model TS-203
material Oxford lawon
warna Hideung / Blue
ukuran 38,5 * 31 * 5,5 cm (15,1 * 12,2 * 2,1 inci)
  • Lightweight jeung awét, teu nyaman ngarasakeun sarta merenah pikeun nyandak;
  • gudang gampang rupa dokumén, majalah jeung item nu sejen;
  • -Dénsitas luhur Oxford lawon, sturdy sarta ngagem-tahan, gampang beresih, tahan Uap;
  • kapasitas badag, desain gudang ganda-layered;
  • kapasitas kuat bearing, stitching sturdy, teu gampang pikeun thread leupas.









  • Saméméhna:
  • Hareup: