PLA pro 3D Printing filamén (Hideung)

PLA pro 3D Printing filamén (Hideung)
  • Model: TS-PLA + BK

FITUR:

1.PLA + téh leuwih awét sarta ajeg ti PLA normal.
2.Last panjang sanggeus muka éta pacakge vakum disegel jeung kirang clogging
1kg 3.Filament beurat (2.20 lbs), diaméterna 1.75Mm (akurasi dimensi +/- 0.03Mm)
hawa 4.Recommended nozzle 180 ° c - 210 ° c (356 ° f - 415 ° f)

Panjelasan Produk

spésifikasi

TIANSE PLA + dirancang pikeun ngajawab masalah jalma mindeng papanggih salila percetakan. PLA + bisa lepas panjang (leuwih ti 3 bulan) sanggeus muka paket vakum disegel. kadali hawa PLA + leuwih ajeg bari suhu percetakan of PLA mindeng variasina dina bets béda. Non clogging kusabab hawa percetakan ajeg na. Clogging jarang kajadian.

material PLA pro
warna hideung
beurat 1kg (2.20 lbs)
Diameter 1.75mm (akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu 180 ° c - 210 ° c (356 ° f - 415 ° f)
  • PLA + téh leuwih awét sarta ajeg ti PLA normal.
  • Lepas deui sanggeus muka éta vakum disegel pacakge na kirang clogging
  • 1kg filamén beurat (2.20 lbs), diaméterna 1.75Mm (akurasi dimensi +/- 0.03Mm)
  • Disarankeun hawa nozzle 180 ° c - 210 ° c (356 ° f - 415 ° f)
  • diaméterna Spool: 7,72 "/ spool lebar: 2,88" / spool diaméterna hub liang: 2,7 "









  • Saméméhna:
  • Hareup: