PLA 3D Printing filamén (Oranyeu Beureum)

PLA 3D Printing filamén (Oranyeu Beureum)
  • Model: TS-PLA-Oranyeu Beureum-1

FITUR:

1. Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu: 190 ° C - 210 ° C
2. Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu: No dipanaskeun / (50 - 80) ° C
3. laju shrinkage Low na eta ngalaksanakeun geulis ogé sanajan percetakan gede model.

Panjelasan Produk

spésifikasi

material PLA (Polylactic asam)
warna jeruk Beureum
beurat 1kg (kira 2.2 lbs)
Diameter 1.75mm (akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu 190 ° C - 220 ° C (374 ° F - 428 ° F)
Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu Taya dipanaskeun / (50 - 80) ° C
  • Dianjurkeun Tonjolan / nozzle Suhu: 190 ° C - 210 ° C
  • Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu: No dipanaskeun / (50 - 80) ° C
  • Laju shrinkage lemah sareng eta ngalaksanakeun geulis ogé sanajan percetakan model nu leuwih gede.
  • Tinggi cocog sareng rupa-rupa FDM22D printerMakerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb
  • Non toksik: Kabéh produk geus lulus RoHS diréktif, anu dijieun ku 100% asam polylactic.
  • Kapadetan anu leutik sarta eta loba torek na langkung ekonomis nalika percetakan model nu leuwih gede.
  • bahan baku ti AS. kalawan kinerja alus ramah-lingkungan.
  • Filamén nyaeta mantri dibungkus jeung ngalembereh ogé.
  • percetakan mulus tur sinambung tanpa clogging atawa gelembung masalah
  • 24 x 7 Pro Rojongan Palanggan nyadiakeun solusi teknis.









  • Saméméhna:
  • Hareup: