PLA 3D Printing filamén (Gray)

PLA 3D Printing filamén (Gray)
  • Model: TS-PLA-Gray-1

FITUR:

1. Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu: 190 ° C - 210 ° C
2. Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu: No dipanaskeun / (50 - 80) ° C
3. laju shrinkage Low na eta ngalaksanakeun geulis ogé sanajan percetakan gede model.

Panjelasan Produk

spésifikasi

material PLA (Polylactic asam)
warna Abu
beurat 1kg (kira 2.2 lbs)
Diameter 1.75mm (akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu 190 ° C - 220 ° C (374 ° F - 428 ° F)
Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu Taya dipanaskeun / (50 - 80) ° C

 

  • Dianjurkeun Tonjolan / nozzle Suhu: 190 ° C - 210 ° C
  • Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu: No dipanaskeun / (50 - 80) ° C
  • Laju shrinkage lemah sareng eta ngalaksanakeun geulis ogé sanajan percetakan model nu leuwih gede.
  • Tinggi cocog sareng rupa-rupa FDM20D printerMakerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb
  • Non toksik: Kabéh produk geus lulus RoHS diréktif, anu dijieun ku 100% asam polylactic.
  • Kapadetan anu leutik sarta eta loba torek na langkung ekonomis nalika percetakan model nu leuwih gede.
  • bahan baku ti AS. kalawan kinerja alus ramah-lingkungan.
  • Filamén nyaeta mantri dibungkus jeung ngalembereh ogé.
  • percetakan mulus tur sinambung tanpa clogging atawa gelembung masalah
  • 24 x 7 Pro Rojongan Palanggan nyadiakeun solusi teknis.

 









  • Saméméhna:
  • Hareup: