PLA 3D Printing filamén 6 Warna jas

PLA 3D Printing filamén 6 Warna jas
  • Model: TS-PLA-6 Kelir-1

FITUR:

1. multi COLOR campuran pak: 6 kelir utama: Hideung, Bodas, Beureum, Bulao, Silver na Héjo
2. Non toksik: Kabéh produk geus lulus RoHS diréktif, anu dijieun ku 100% asam polylactic
3. percetakan lemes tur sinambung tanpa clogging atawa gelembung masalah

Panjelasan Produk

spésifikasi

material PLA (Polylactic asam)
warna 6 Warna jas (Hideung + Bodas + Beureum + Blue + Silver + Héjo)
Diameter 1.75mm (akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu 190 ° C - 220 ° C (374 ° F - 428 ° F)
Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu Taya dipanaskeun / (50 - 80) ° C
  • Multi COLOR campuran pak: 6 kelir utama: Hideung, Bodas, Beureum, Bulao, Silver na Héjo
  • Non toksik: Kabéh produk geus lulus RoHS diréktif, anu dijieun ku 100% asam polylactic
  • percetakan mulus tur sinambung tanpa clogging atawa gelembung masalah
  • Laju shrinkage lemah sareng eta ngalaksanakeun geulis ogé sanajan percetakan model gedé
  • Dianjurkeun Tonjolan / nozzle Suhu: 190 ° C - 210 ° C
  • Disarankeun Base Lempeng / Print Pesanggrahan Suhu: No dipanaskeun / (50 - 80) ° C
  • Tinggi cocog sareng rupa-rupa printer FDM 3D, Makerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb









  • Saméméhna:
  • Hareup: