PETG 3D Printing filamén (Hideung)

PETG 3D Printing filamén (Hideung)
  • Model: TS-3D-PETG-1

FITUR:

1.High purity: PETG boga laju shrinkage low, transmittance tinggi, sanajan nyitak model gedé nedunan ogé.
2.Strong kateguhan: dijieun pikeun tolerances pisan kedap sarta rentang hawa extruder lega, teu karasa luhur, sahingga pikeun percetakan 3D smoother, sarta masalah extruder nozzle pangsaeutikna.
3.High kasaluyuan: Ka diterapkeun pikeun rupa-rupa printer FDM 3D, Makerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb

Panjelasan Produk

spésifikasi

material PETG
warna hideung
beurat 1kg (kira 2.2 lbs)
Diameter 1.75mm (akurasi dimensi +/- 0.03mm)
Disarankeun Tonjolan / nozzle Suhu 220 ° C - 260 ° C
nu melendung Taya gelembung
  • Tinggi purity: PETG boga laju shrinkage low, transmittance tinggi, sanajan nyitak model gedé nedunan ogé.
  • Kateguhan kuat: dijieun pikeun tolerances pisan kedap sarta rentang hawa extruder lega, teu karasa luhur, sahingga pikeun percetakan 3D smoother, sarta masalah extruder nozzle pangsaeutikna.
  • Kasaluyuan tinggi: Ka diterapkeun pikeun rupa-rupa printer FDM 3D, Makerbot, nepi tambah, Mendel, Prusa, runtuyan, jsb
  • Sehat: Kabéh produk geus lulus RoHS diréktif, anu dijieun ku 100% asam polylactic.
  • Kapadetan anu leutik, nalika percetakan modél volume gede torek, ekonomis.







  • Saméméhna:
  • Hareup: