Cocog K / CMY cartridge M90 ​​/ C90 pikeun Samsung printer Samsung SCX-1300 / 1350F / SF-450

Cocog K / CMY cartridge M90 ​​/ C90 pikeun Samsung printer Samsung SCX-1300 / 1350F / SF-450
  • Model: TS-M90 / C90

FITUR:

1. printer cocog: Samsung SCX - 1300 / 1350F / SF-450;
2. Kualitas print High, printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak kira 400 kaca (tinta cartridge hideung) jeung 400 kaca (Warna mangsi cartridge);

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM Samsung M90 / C90
warna K / CMY
Kaca diprint Hideung 400; Warni 400;
Models lumaku  Samsung SCX-1300 / 1350F / SF-450
  • printer cocog: Samsung SCX-1300 / 1350F / SF-450;
  • kualitas luhur citak, printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak kira 400 kaca (tinta cartridge hideung) jeung 400 kaca (Warna mangsi cartridge);
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.








  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !