cocog K cartridge M45 pikeun Samsung printer Samsung SF-360 / SF-361P

cocog K cartridge M45 pikeun Samsung printer Samsung SF-360 / SF-361P
  • Model: TS-M45

FITUR:

1. printer cocog: Samsung SF-360 / SF-361P;
2. Kualitas print High, printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak kira 400 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM Samsung M45
warna K
Kaca diprint 400
Models lumaku   Samsung SF-360 / SF-361P
  • printer cocog: Samsung SF-360 / SF-361P;
  • kualitas luhur citak, printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak kira 400 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.







  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !