Cocog Hideung Copier Toner CF233A keur HP Copier HP LASERJET ultra M106W / M134A / M134FN

Cocog Hideung Copier Toner CF233A keur HP Copier HP LASERJET ultra M106W / M134A / M134FN
  • Model: TS-CF233A

FITUR:

1. printer cocog: HP LASERJET ultra M106W / M134A / M134FN;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak kira 2300 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM Toshiba CF233A
warna hideung
Kaca diprint 2300
Models lumaku  HP LASERJET ultra M106W / M134A / M134FN
  • printer cocog: HP LASERJET ultra M106W / M134A / M134FN;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak kira 2300 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.

 







  • Saméméhna:
  • Hareup: