Cocog Hideung Copier Toner TN2425 pikeun Brother Copier MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW

Cocog Hideung Copier Toner TN2425 pikeun Brother Copier MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW
  • Model: TS-TN2425

FITUR:

1. printer cocog: lanceukna MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak kira 3000 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM adi TN2425
warna hideung
Kaca diprint 3000
Models lumaku  Adi MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW
  • printer cocog: lanceukna MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak kira 3000 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !