Cocog BK / C / Y / M Copier Toner CLTK404S pikeun Samsung Copier CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN

Cocog BK / C / Y / M Copier Toner CLTK404S pikeun Samsung Copier CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN
  • Model: TS-K404S

FITUR:

1. printer cocog: Samsung CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN;
2. Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
3. ngahasilkeun kaca High, bisa nyitak ngadeukeutan BK 1500; CYM 1000 kaca;

Panjelasan Produk

spésifikasi

Kode OEM Samsung CLTK404S
warna BK / C / Y / M
Kaca diprint BK 1500; CYM 1000
Models lumaku  Samsung CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN
  • printer cocog: Samsung CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN;
  • Printout sakumaha alus sakumaha cartridges OEM aslina, tapi ongkos kirang;
  • ngahasilkeun kaca tinggi, bisa nyitak ngadeukeutan BK 1500; CYM 1000 kaca;
  • kinerja dipercaya pikeun ngahasilkeun hasil luhung tina warna cemerlang sarta percetakan kabaca;
  • Salempang bébas jaminan na 24 * 7 rojongan customer profésional nyadiakeun solusi techinical.








  • Saméméhna:
  • Hareup: