Adi cocog pita Lable Tze-221

Adi cocog pita Lable Tze-221
  • Model: TS-221

FITUR:

1.Resistant ka cai, panonpoé, bahan kimia, panas sarta tiis. Tiasa lengket surfaces wae ampir.
2.No résidu caket lamun dipiceun, ninggalkeun lancar, beungeut beresih.
Bahan 3.Polyester ngajadikeun eta loba sturdier ti paling kaset sarupa labél.

Panjelasan Produk

spésifikasi

ukuran 9mm * 8m
warna Hideung dina Bodas
material ABS + pepet
Models lumaku PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D600, PT-E550W, PT-E800T, PT-E800TK, PT-E850TKW, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900, PT-P900W, PT- P950NW
kamanunggalan PC
  • Tahan ka cai, panonpoé, bahan kimia, panas sarta tiis. Tiasa lengket surfaces wae ampir.
  • Taya résidu caket lamun dipiceun, ninggalkeun lancar, beungeut beresih.
  • bahan poliéster ngajadikeun eta loba sturdier ti paling kaset sarupa labél.
  • Na termal téhnologi mindahkeun percetakan jeung euweuh tinta atanapi toner diperlukeun.
  • Certified di conformity kalawan ISO9001 na ISO14001, Certified ku SGS, ROHS.
  • Saum sareng efektif rojongan profésional nyadiakeun solusi teknis pikeun anjeun.







  • Saméméhna:
  • Hareup: