PLA PRO 3D Printing Filament (Red)

PLA PRO 3D Printing Filament (Red)
  • Modeli TS-PLA + RD

TIPARET:

1.PLA + është më e qëndrueshme dhe të qëndrueshme se normale PPSH.
2.Last është më pas hapjes vakum vulosur pacakge dhe më pak clogging
1 kg peshe 3.Filament (2.20 lbs), diameter 1.75Mm (dimensionale saktësia +/- 0.03mm)
temperatura 4.Recommended grykë 180 ° c - 210 ° C (356 ° f - 415 ° f)

përshkrim i produktit

Specifikim

TIANSE PLA + është projektuar për të zgjidhur problemet e njerëzve shpesh takohen gjatë shtypjes. PLA + mund të zgjasë më shumë (më shumë se 3 muaj), pas hapjes së pakos vakum mbyllur. kontrollit të temperaturës PLA + është shumë më e qëndrueshme, ndërsa temperatura shtypjen e PPSH shpesh ndryshon në tufa të ndryshme. clogging jo për shkak të temperaturës së saj printim qëndrueshme. Clogging rrallë ndodh.

material PLA PRO
Ngjyrë i kuq
peshë 1kg (2.20 lbs)
diametër 1.75mm (Dimensional Saktësia +/- 0.03mm)
Nxjerrje Recommended / Nozzle Temperatura 180 ° c - 210 ° C (356 ° f - 415 ° f)
  • PLA + është më e qëndrueshme dhe të qëndrueshme se normale PPSH.
  • Të zgjasë më pas hapjes së vulosur pacakge vakum dhe më pak clogging
  • 1kg peshë fije e hollë (2.20 lbs), diametri 1.75Mm (dimensionale saktësia +/- 0.03mm)
  • Rekomanduar temperature grykë 180 ° c - 210 ° C (356 ° f - 415 ° f)
  • diametër rrotë: 7.72 "/ spool width: 2.88" / spool diametër hub vrimë: 2.7 "

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !