PLA PRO 3D Printing Filament (Blue)

PLA PRO 3D Printing Filament (Blue)
  • Modeli TS-PLA + BL

TIPARET:

1.PLA + është më e qëndrueshme dhe të qëndrueshme se normale PPSH.
2.Last është më pas hapjes vakum vulosur pacakge dhe më pak clogging
1 kg peshe 3.Filament (2.20 lbs), diameter 1.75Mm (dimensionale saktësia +/- 0.03mm)
temperatura 4.Recommended grykë 180 ° c - 210 ° C (356 ° f - 415 ° f)

përshkrim i produktit

Specifikim

TIANSE PLA + është projektuar për të zgjidhur problemet e njerëzve shpesh takohen gjatë shtypjes. PLA + mund të zgjasë më shumë (më shumë se 3 muaj), pas hapjes së pakos vakum mbyllur. kontrollit të temperaturës PLA + është shumë më e qëndrueshme, ndërsa temperatura shtypjen e PPSH shpesh ndryshon në tufa të ndryshme. clogging jo për shkak të temperaturës së saj printim qëndrueshme. Clogging rrallë ndodh.

material PLA PRO
Ngjyrë blu
peshë 1kg (2.20 lbs)
diametër 1.75mm (Dimensional Saktësia +/- 0.03mm)
Nxjerrje Recommended / Nozzle Temperatura 180 ° c - 210 ° C (356 ° f - 415 ° f)
  • PLA + është më e qëndrueshme dhe të qëndrueshme se normale PPSH.
  • Të zgjasë më pas hapjes së vulosur pacakge vakum dhe më pak clogging
  • 1kg peshë fije e hollë (2.20 lbs), diametri 1.75Mm (dimensionale saktësia +/- 0.03mm)
  • Rekomanduar temperature grykë 180 ° c - 210 ° C (356 ° f - 415 ° f)
  • diametër rrotë: 7.72 "/ spool width: 2.88" / spool diametër hub vrimë: 2.7 "

  • Previous:
  • Next: