produkt News

 • Ora Post: 2018/08/20

  Jakë të bardhë punëtorët kalojnë shumicën e kohës së tyre në sportelet. Kështu që ju mund të shihni rolin e rëndësishëm e Storage & Organization produkte të mirë të luajnë në jetën tonë të përditshme. Si një çështje të vërtetë, askush nuk i pëlqen një desktop çrregullt dhe cluttered, por të gjithë do një desktop rregullta e të pastra. Përkundrazi Mjerisht, nuk everyon ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2018/08/14

  Let’s continue with the next 5 creative items that can make your office more fun. 5. TIANSE Vintage Stapler This vintage stapler uses acrylic and gold-plated stainless steel materials, which is durable in use and elegant in style. With all metal gold plating process, the stapler is highly polish...Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2018/07/27

  Si një nga instrumentet shkrim, stilolaps është përdorur për të regjistruar qytetërimit njerëzor dhe për të vazhduar kulturën e njeriut. Përmes mijëra vjet të zhvillimit të vazhdueshëm, stilolaps ka pësuar ndryshime të jashtëzakonshme. Le të parë të ketë një vështrim në historinë e stilolapsa. Part 1 Krijimi i Pen Rreth 2000 pes, Ch lashtë ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: 2018/03/25

  Furnizimet e zyrës kategori Amazon është korr gjithnjë e më shumë pjesë portofolin në mesin e konsumatorëve të biznesit. Sipas një klik pakicë, Amazon ka pasur të ardhurat e shitjes vetëm turpërohet prej US $ 3 miliardë në të gjithë kategori furnizimet e zyrës, të cilat janë në rritje me më shumë se 30% vit-mbi-vit. Printers vetëm gjeneruar më shumë ... Lexo më shumë »