Dymo Compatible aftë Letratag Label Tape 45013

Dymo Compatible aftë Letratag Label Tape 45013
  • Modeli TS-45013

TIPARET:

1.Resistant të ujit, diellit, kimikate, ngrohjes dhe të ftohtë. Mund të rrinë në çdo sipërfaqe praktikisht.
2.No mbetje ngjitet kur hiqet, duke lënë një sipërfaqe të qetë, të pastër.
Material 3.Polyester e bën atë shumë sturdier se shumica e kaseta të ngjashme emërtim.

përshkrim i produktit

Specifikim

Sizes 12mm * 7m
Ngjyrë Black on white
material plastik
Modelet e aplikueshme Compatible Dymo LetraTag Label Tape, 100% Compatible për të gjitha printera etiketë Dymo përfshirë LetraTag, LetraTag Plus LT100H, LetraTag Plus LT100T, LetraTag QX50.
njësi PC
  • Rezistent ndaj ujit, diellit, kimikate, ngrohjes dhe të ftohtë. Mund të rrinë në çdo sipërfaqe praktikisht.
  • Nuk ka mbetje ngjitet kur hiqet, duke lënë një sipërfaqe të qetë, të pastër.
  • material poliester e bën atë shumë sturdier se shumica e kaseta të ngjashme emërtim.
  • teknologjia e saj termike transferimin shtypjen dhe asnjë ngjyrë ose toner e nevojshme.
  • Certifikuar në përputhje me ISO9001 dhe ISO14001, certifikuar nga SGS, RoHS.
  • Mbështetja e shpejtë dhe efektive profesionale ofrimin e zgjidhjeve teknike për ju.  • Previous:
  • Next: