Compatible Toner fishekë M225 për Xerox Printer DocuPrint M228b / M228db / M228z / M228fb / M268dw / M268z / P228db / P268b /

Compatible Toner fishekë M225 për Xerox Printer DocuPrint M228b / M228db / M228z / M228fb / M268dw / M268z / P228db / P268b /
  • Modeli TS-M225

TIPARET:

1. printera pajtueshme: Xerox M225 DocuPrint M228b / M228db / M228z / M228fb / M268dw / M268z / P228db / P268b / P268d / P268dw;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2600 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM M225
Pages Printable 2600
Modelet e aplikueshme  DocuPrint M228b / M228db / M228z / M228fb / M268dw / M268z / P228db / P268b / P268d / P268dw
  • printera pajtueshme: Xerox M225 DocuPrint M228b / M228db / M228z / M228fb / M268dw / M268z / P228db / P268b / P268d / P268dw;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2600 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: