Compatible K / CMY Ink fishekë 29XL për Epson Printer XP-235 / XP-332 / XP-335 / XP-432 / XP-435 / XP-247 / XP-442 / XP-342 / XP-345

Compatible K / CMY Ink fishekë 29XL për Epson Printer XP-235 / XP-332 / XP-335 / XP-432 / XP-435 / XP-247 / XP-442 / XP-342 / XP-345
  • Modeli TS-29XL

TIPARET:

1. Comp-atible printera: Epson 29XL Epson XP-235 XP-332 XP-335 XP-432 XP-435 XP-247 XP-442 XP-342 XP-345;
2. Me cilësi të lartë të shtypura, printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. Performanca Reliable të PRO-Duce rezultateve të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Epson 29XL
Ngjyrë K / CMY
Modelet e aplikueshme  EPSON XP-235 / XP-332 / XP-335 / XP-432 / XP-435 / XP-247 / XP-442 / XP-342 / XP-345
  • Comp-atible printera Epson: 29XL Epson XP-235 XP-332 XP-335 XP-432 XP-435 XP-247 XP-442 XP-342 XP-345;
  • Me cilësi të lartë të shtypura, printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • punën e të besueshme për të PRO-Duce rezultateve të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 PRO-fessional mbështetje custome-r PRO-viding zgjidhje techinical /

  • Previous:
  • Next: