Compatible Ink fishekë 288 për Epson Printer Shprehjes Faqja XP430 XP330 XP434

Compatible Ink fishekë 288 për Epson Printer Shprehjes Faqja XP430 XP330 XP434
  • Modeli TS-288

TIPARET:

1. printera Compatible: Epson 288 Expression Faqja XP430 XP330 XP434;
2. Me cilësi të lartë të shtypura, printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. Performanca Reliable për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Epson 288
Modelet e aplikueshme  Epson Printer Expression Faqja XP430 XP330 XP434
  • Printer Epson Compatible: 288 Expression Faqja XP430 XP330 XP434;
  • Me cilësi të lartë të shtypura, printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • 2019: Ide në përzgjedhjen drejta fishek printeri Furnizuesit  • Previous:
  • Next: