Compatible CMY Toner fishekë TN241 për Brother Printer HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140

Compatible CMY Toner fishekë TN241 për Brother Printer HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140
  • Modeli TS-TN241

TIPARET:

1. printera Compatible: Brother tn241 HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 1400 faqe;
4. performanca të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM vëllai tn241
Ngjyrë CMY
Pages Printable 1400
Modelet e aplikueshme  HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140
  • printera Compatible: Brother tn241 HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 1400 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: