Compatible CMY Ink fishekë LC400 për Brother MFC-J6910CDW Printer J6710CDW J840N

Compatible CMY Ink fishekë LC400 për Brother MFC-J6910CDW Printer J6710CDW J840N
  • Modeli TS-LC400CMY

TIPARET:

1. printera Compatible: Brother LC400 Brother Printer MFC-J6910CDW J6710CDW J840N;
2. Me cilësi të lartë të shtypura, printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 600 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Brother LC400
Ngjyrë CMY
Pages Printable 600
Modelet e aplikueshme  Brother Printer MFC-J6910CDW J6710CDW J840N
  • printera Compatible: Brother LC400 Brother Printer MFC-J6910CDW J6710CDW J840N;
  • Me cilësi të lartë të shtypura, printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 600 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: