Compatible Black Toner fishekë SP310 për Ricoh Printer RICOH / SP310LC / SP310SF / SP310DN / SP310FN / 312SFNW / 312DNW /

Compatible Black Toner fishekë SP310 për Ricoh Printer RICOH / SP310LC / SP310SF / SP310DN / SP310FN / 312SFNW / 312DNW /
  • Modeli TS-SP310

TIPARET:

1. printera pajtueshme: Ricoh SP310LC / SP310SF / SP310DN / SP310FN / 312SFNW / 312DNW / 312DNW / sp325dnw;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 3500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Ricoh SP310
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 3500
Modelet e aplikueshme  RICOH / SP310LC / SP310SF / SP310DN / SP310FN / 312SFNW / 312DNW / 312DNW / sp325dnw
  • printera pajtueshme: Ricoh SP310LC / SP310SF / SP310DN / SP310FN / 312SFNW / 312DNW / 312DNW / sp325dnw;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 3500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: