Compatible Black Copier Toner CF233A për HP Copier HP LaserJet ULTRA M106W / M134A / M134FN

Compatible Black Copier Toner CF233A për HP Copier HP LaserJet ULTRA M106W / M134A / M134FN
  • Modeli TS-CF233A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP LaserJet ULTRA M106W / M134A / M134FN;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2300 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Toshiba CF233A
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 2300
Modelet e aplikueshme  HP LaserJet ULTRA M106W / M134A / M134FN
  • printera pajtueshme: HP LaserJet ULTRA M106W / M134A / M134FN;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2300 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

   • Previous:
  • Next: