Compatible Black Toner fishekë 88A (CC388A) për HP Printer HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw /

Compatible Black Toner fishekë 88A (CC388A) për HP Printer HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw /
  • Modeli TS-CC388A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 88A (CC388A) HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw / P1007 / P1008 / M128fn / M128fp / M128fw / M202n / M202dw / M226dn / M226dw / M1139 / M1213nf / M1218nfs / ;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura 1500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 88A (CC388A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 1500
Modelet e aplikueshme  HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw / P1007 / P1008 / M128fn / M128fp / M128fw / M202n / M202dw / M226dn / M226dw / M1139 / M1213nf / M1218nfs /
  • printera pajtueshme: HP 88A (CC388A) HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw / P1007 / P1008 / M128fn / M128fp / M128fw / M202n / M202dw / M226dn / M226dw / M1139 / M1213nf / M1218nfs /;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura 1500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: