Compatible Black Toner fishekë 87A (CF287A) për HP Printer HP / 87a / M506dn / M506x / M506n / M527z / M527f / M527c / M527dn

Compatible Black Toner fishekë 87A (CF287A) për HP Printer HP / 87a / M506dn / M506x / M506n / M527z / M527f / M527c / M527dn
  • Modeli TS-CF287A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 87A (CF287A) HP / 87A / M506dn / M506x / M506n / M527z / M527f / M527c / M527dn;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 9000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 87A (CF287A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 9000
Modelet e aplikueshme  HP / 87A / M506dn / M506x / M506n / M527z / M527f / M527c / M527dn
  • printera pajtueshme: HP 87A (CF287A) HP / 87A / M506dn / M506x / M506n / M527z / M527f / M527c / M527dn;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 9000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: