Compatible Black Toner fishekë 81A (CF281A) për Printer HP HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh /

Compatible Black Toner fishekë 81A (CF281A) për Printer HP HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh /
  • Modeli TS-CF281A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 81A (CF281A) HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh / M4555MFP / M606dn / M606z / M606x / M604dn / M604z / M604x;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 10000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 81A (CF281A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 10000
Modelet e aplikueshme  HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh / M4555MFP / M606dn / M606z / M606x / M604dn / M604z / M604x
  • printera pajtueshme: HP 81A (CF281A) HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh / M4555MFP / M606dn / M606z / M606x / M604dn / M604z / M604x;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 10000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: