Compatible Black Toner fishekë 70A (Q7570A) për HP M5025 Printer / M5035 / M5035x / M5035xs / M5025MFP / M5035MFP /

Compatible Black Toner fishekë 70A (Q7570A) për HP M5025 Printer / M5035 / M5035x / M5035xs / M5025MFP / M5035MFP /
  • Modeli TS-Q7570A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 70a (Q7570A) M5025 / M5035 / M5035x / M5035xs / M5025MFP / M5035MFP /;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 9000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 70A (Q7570A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 9000
Modelet e aplikueshme  M5025 / M5035 / M5035x / M5035xs / M5025MFP / M5035MFP /
  • printera pajtueshme: HP 70A (Q7570A) M5025 / M5035 / M5035x / M5035xs / M5025MFP / M5035MFP /;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 9000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !