Compatible Black Toner fishekë 55A (CE255A) për HP P3015 Printer / M521dw / M521dn / M525

Compatible Black Toner fishekë 55A (CE255A) për HP P3015 Printer / M521dw / M521dn / M525
  • Modeli TS-CE255A

TIPARET:

1. printera pajtueshme: HP 55A (CE255A) P3015 / M521dw / M521dn / M525;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 6000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM HP 55A (CE255A)
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 6000
Modelet e aplikueshme  P3015 / M521dw / M521dn / M525
  • printera pajtueshme: HP 55A (CE255A) P3015 / M521dw / M521dn / M525;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 6000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.  • Previous:
  • Next: