Compatible Black Copier Toner NPG51 për Canon Copier IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I

Compatible Black Copier Toner NPG51 për Canon Copier IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I
  • Modeli TS-NPG51

TIPARET:

1. printera pajtueshme: CANON IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 14600 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Canon NPG51
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 14600
Modelet e aplikueshme  CANON IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I
  • printera pajtueshme: CANON IR2520 / IR2520I / IR2525 / IR2525I / IR2530 / IR2530I;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 14600 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: