Compatible Black Toner fishekë E16 për printer Canon Canon / FC 200 / 200S FC / FC 210 / FC 220 / 220S FC / FC 224

Compatible Black Toner fishekë E16 për printer Canon Canon / FC 200 / 200S FC / FC 210 / FC 220 / 220S FC / FC 224
  • Modeli TS-E16

TIPARET:

1. printera Compatible: Canon / FC 200 / 200S FC / FC 210 / FC 220 / 220S FC / FC 224 / FC 230 / FC 290 / FC 298 / FC 310 / FC 330 / PC 920 / PC 940 / PC 950 / PC 980;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Canon E16
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 2000
Modelet e aplikueshme  Canon / FC 200 / 200S FC / FC 210 / FC 220 / 220S FC / FC 224 / FC 230 / FC 290 / FC 298 / FC 310 / FC 330 / PC 920 / PC 940 / PC 950 / PC 980
  • Printera Compatible: Canon / FC 200 / FC 200S / FC 210 / FC 220 / FC 220S / FC 224 / FC 230 / FC 290 / FC 298 / FC 310 / FC 330 / PC 920 / PC 940 / PC 950 / PC 980;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.  • Previous:
  • Next: