Compatible Black Copier Toner TN3435 për Brother Copier HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN

Compatible Black Copier Toner TN3435 për Brother Copier HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN
  • Modeli TS-TN3435

TIPARET:

1. printera pajtueshme: BROTHER HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 3500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Brother TN3435
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 3500
Modelet e aplikueshme  BROTHER HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN
  • printera pajtueshme: BROTHER HL5880D / 5585D / 5590DN / 5595DN / FC8530DN / 8535DN / 8540DN;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 3500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: