Compatible Black Copier Toner TN2425 për Brother Copier MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW

Compatible Black Copier Toner TN2425 për Brother Copier MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW
  • Modeli TS-TN2425

TIPARET:

1. printera pajtueshme: BROTHER MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 3000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Brother TN2425
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 3000
Modelet e aplikueshme  BROTHER MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW
  • printera pajtueshme: BROTHER MFC7895DW / DCP7195SW / HL2595DW;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 3000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !