Compatible Black Toner fishekë TN2125 për Brother Printer HL-2140 / 2150N / 2170W / DCP-7030/7040 / MFC-7450/7340 / 7840N

Compatible Black Toner fishekë TN2125 për Brother Printer HL-2140 / 2150N / 2170W / DCP-7030/7040 / MFC-7450/7340 / 7840N
  • Modeli TS-2125

TIPARET:

1. printera Compatible: Brother HL-2140 / 2150N / 2170W / DCP-7030/7040 / MFC-7450/7340 / 7840N;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 2600 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Brother TN2125
Pages Printable 2600
Modelet e aplikueshme  Brother HL-2140 / 2150N / 2170W / DCP-7030/7040 / MFC-7450/7340 / 7840N
  • Printera Compatible: Brother HL-2140 / 2150N / 2170W / DCP-7030/7040 / MFC-7450/7340 / 7840N;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 2600 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.


  • Previous:
  • Next: