Compatible Black Copier Toner ADT168 për Aurora Copier AD166 / 168/216/218/226/228

Compatible Black Copier Toner ADT168 për Aurora Copier AD166 / 168/216/218/226/228
  • Modeli TS-ADT168

TIPARET:

1. printera pajtueshme Aurora AD166 / 168/216/218/226/228;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 5500 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Aurora ADT168
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 5500
Modelet e aplikueshme  AURORA AD166 / 168/216/218/226/228
  • printera pajtueshme Aurora AD166 / 168/216/218/226/228;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 5500 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: