Compatible Black Copier Toner ADT161 për Aurora Copier AD161 / 181/188

Compatible Black Copier Toner ADT161 për Aurora Copier AD161 / 181/188
  • Modeli TS-ADT161

TIPARET:

1. printera pajtueshme Aurora AD161 / 181/188;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth 5000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Aurora ADT161
Ngjyrë e zezë
Pages Printable 5000
Modelet e aplikueshme  AURORA AD161 / 181/188
  • printera pajtueshme Aurora AD161 / 181/188;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth 5000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.

  • Previous:
  • Next: