Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK508S për Samsung Copier CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX

Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK508S për Samsung Copier CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX
  • Modeli TS-K508S

TIPARET:

1. printera pajtueshme: SAMSUNG CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth BK 5500; CYM 5000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Samsung CLTK508S
Ngjyrë BK / C / P / M
Pages Printable BK 5500; CYM 5000
Modelet e aplikueshme  SAMSUNG CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX
  • printera pajtueshme: SAMSUNG CLP615 / 620ND / 670N / 670ND / CLX6220 / 6220FX / 6250 / 6250FX;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth BK 5500; CYM 5000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: