Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK407S për Samsung Copier CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185

Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK407S për Samsung Copier CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185
  • Modeli TS-K407S

TIPARET:

1. printera pajtueshme: SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth BK 1200; CYM 1000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Samsung CLTK407S
Ngjyrë BK / C / P / M
Pages Printable BK 1200; CYM 1000
Modelet e aplikueshme  SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185
  • printera pajtueshme: SAMSUNG CLP320 / 325/326 / CLX3186 / 3185;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth BK 1200; CYM 1000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.  • Previous:
  • Next: