Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK406S për Samsung Copier CLP360 / 365 / 365W / CLX3305 / 3305W / 2206FN

Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK406S për Samsung Copier CLP360 / 365 / 365W / CLX3305 / 3305W / 2206FN
  • Modeli TS-K406S

TIPARET:

1. printera pajtueshme: SAMSUNG CLP360 / 365 / 365W / CLX3305 / 3305W / 2206FN;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth BK 1500; CYM 1000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Samsung CLTK406S
Ngjyrë BK / C / P / M
Pages Printable BK 1500; CYM 1000
Modelet e aplikueshme  SAMSUNG CLP360 / 365 / 365W / CLX3305 / 3305W / 2206FN
  • printera pajtueshme: SAMSUNG CLP360 / 365 / 365W / CLX3305 / 3305W / 2206FN;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth BK 1500; CYM 1000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: