Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK404S për Samsung Copier CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN

Përputhshme BK / C / P / M Copier tubet CLTK404S për Samsung Copier CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN
  • Modeli TS-K404S

TIPARET:

1. printera pajtueshme: SAMSUNG CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN;
2. Botimi aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
3. faqe të jepnin të lartë, mund të shtypura rreth BK 1500; CYM 1000 faqe;

përshkrim i produktit

Specifikim

Kodi OEM Samsung CLTK404S
Ngjyrë BK / C / P / M
Pages Printable BK 1500; CYM 1000
Modelet e aplikueshme  SAMSUNG CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN
  • printera pajtueshme: SAMSUNG CLPC430 / C430W / C480 / C480W / C480FW / C480FN;
  • Printuar aq i mirë sa fishekë origjinale OEM, por me kosto më pak;
  • High faqe jepnin, mund të shtypura rreth BK 1500; CYM 1000 faqe;
  • punën e të besueshme për të prodhuar rezultate të shkëlqyer të ngjyrës shkëlqyer dhe shtypje të lexueshme;
  • Worry pa garanci dhe 24 * 7 mbështetje profesionale të konsumatorëve duke ofruar zgjidhje techinical.
  • Previous:
  • Next: