Brother Compatible Tape Lable Tze-221

Brother Compatible Tape Lable Tze-221
  • Modeli TS-221

TIPARET:

1.Resistant të ujit, diellit, kimikate, ngrohjes dhe të ftohtë. Mund të rrinë në çdo sipërfaqe praktikisht.
2.No mbetje ngjitet kur hiqet, duke lënë një sipërfaqe të qetë, të pastër.
Material 3.Polyester e bën atë shumë sturdier se shumica e kaseta të ngjashme emërtim.

përshkrim i produktit

Specifikim

Sizes 9mm * 8m
Ngjyrë Black on white
material ABS + PET
Modelet e aplikueshme PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D600, PT-E550W, PT-E800T, PT-E800TK, PT-E850TKW, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P900, PT-P900W, pt- P950NW
njësi PC
  • Rezistent ndaj ujit, diellit, kimikate, ngrohjes dhe të ftohtë. Mund të rrinë në çdo sipërfaqe praktikisht.
  • Nuk ka mbetje ngjitet kur hiqet, duke lënë një sipërfaqe të qetë, të pastër.
  • material poliester e bën atë shumë sturdier se shumica e kaseta të ngjashme emërtim.
  • teknologjia e saj termike transferimin shtypjen dhe asnjë ngjyrë ose toner e nevojshme.
  • Certifikuar në përputhje me ISO9001 dhe ISO14001, certifikuar nga SGS, RoHS.
  • Mbështetja e shpejtë dhe efektive profesionale ofrimin e zgjidhjeve teknike për ju.  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !