PLA PRO 3D печатење влакно (црна)

PLA PRO 3D печатење влакно (црна)
  • Модел TS-PLA + BK

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1.PLA + е потрајни и стабилен од нормалните Pla.
2.Last веќе по отворањето на вакуум запечатени pacakge и помалку затнувањето
1кг 3.Filament тежина (2.20 lbs), 1.75Mm дијаметар (димензионална точност +/- 0.03mm)
температура 4.Recommended прскалка 180 ° C - 210 ° C (356 ° f - 415 ° F)

Опис на производот

спецификација

TIANSE PLA + е дизајниран да ги реши проблемите на луѓето често се сретне во текот на печатењето. PLA + може да трае подолго (повеќе од 3 месеци), по отворањето на пакетот вакуум запечатени. контрола на температурата на Pla + е многу стабилен, додека температурата на печатење на PLA често варира во различни серии. Не затнувањето поради својата стабилна температура печатење. Затнувањето ретко се случува.

материјал PLA PRO
боја црна
Тежина 1кг (2.20 lbs)
дијаметар 1.75mm (димензионална точност +/- 0.03mm)
Препорачани истиснување / Млазница температура 180 ° C - 210 ° C (356 ° F - 415 ° F)
  • PLA + е потрајни и стабилен од нормалните Pla.
  • Трае подолго по отворањето на вакуум запечатени pacakge и помалку затнувањето
  • Влакно тежина 1кг (2.20 lbs), со дијаметар од 1.75Mm (димензионална точност +/- 0.03mm)
  • Препорачаната температура прскалка 180 ° C - 210 ° C (356 ° F - 415 ° F)
  • дијаметар Spool: 7,72 "/ spool Ширина: 2,88" / spool дијаметар дупка центар: 2.7 "

  • Претходно:
  • Следно: