PLA 3D печатење вжарено 6 Боја Одговараат

PLA 3D печатење вжарено 6 Боја Одговараат
  • Модел TS-PLA-6 бои-1

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. мулти-боја АСОРТИМАН ПАК: 6 основни бои: црна, бела, црвена, сина, сребрена и зелена
2. не се токсични: Сите производи имаат положено RoHS директивата, направен од 100% Polylactic киселина
3. Нежните и континуирано печатење без затнување или балон прашање

Опис на производот

спецификација

материјал PLA (Polylactic киселина)
боја 6 Боја Одговараат (црнобел + Црвениот + Blue + Сребрена + зелена)
дијаметар 1.75mm (димензионална точност +/- 0.03mm)
Препорачани истиснување / Млазница температура 190 ° C - 220 ° C (374 ° F - 428 ° F)
Препорачани база на чинија Температура / Кревет за печатење Не загреан / (50 - 80) ° C
  • Мулти-боја АСОРТИМАН ПАК: 6 основни бои: црна, бела, црвена, сина, сребрена и зелена
  • Не се токсични: Сите производи имаат положено RoHS директивата, направен од 100% Polylactic киселина
  • Непречено и континуирано печатење без затнувањето или балон прашање
  • Ниска стапка на намалување и врши многу добро дури и кога печатење поголемите модели
  • Препорачани истиснување / Млазница температура: 190 ° C - 210 ° C
  • Препорачани основна плоча температура Кревет / печатење: Не загреан / (50 - 80) ° C
  • Висока Компатибилен со различни FDM 3D печатач, Makerbot, УП плус, Мендел, Prusa, серии, итн

  • Претходно:
  • Следно: