CMY компатибилни тонер кертриџ TN241 за печатач брат HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140

CMY компатибилни тонер кертриџ TN241 за печатач брат HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140
  • Модел TS-TN241

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: tn241 брат HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 1400 страници;
4. Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;

Опис на производот

спецификација

OEM законик брат tn241
боја CMY
Страници за печатење 1400
Модели на кои се  HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140
  • Компатибилни печатари: tn241 брат HL3150 / 3170 / DCP9020 / MFC9340 / 9140;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 1400 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.
  • Претходно:
  • Следно: