Компатибилен Black тонер кертриџ MLT-D103L за Samsung Верзија за печатење ML3951D / 2955DWN / ML 2951 / ML 2955DN / ML 2955DW / ML 2956DW /

Компатибилен Black тонер кертриџ MLT-D103L за Samsung Верзија за печатење ML3951D / 2955DWN / ML 2951 / ML 2955DN / ML 2955DW / ML 2956DW /
  • Модел TS-MLT-D103L

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: Samsung ML3951D / 2955DWN / ML 2951 / ML 2955DN / ML 2955DW / ML 2956DW / мл 2956ND / SCX 4728 / SCX 4728FD / SCX 4729HD / SCX 4729FW / SCX 4729FD / MLT D103L;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 2500 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Samsung MLT-D103L
боја црна
Страници за печатење 2500
Модели на кои се  ML3951D / 2955DWN / ml 2951 / ml 2955DN / ml 2955DW / ml 2956DW / ml 2956ND / SCX 4728 / SCX 4728FD / SCX 4729HD / SCX 4729FW / SCX 4729FD / MLT D103L
  • Компатибилни печатари: Samsung ML3951D / 2955DWN / ML 2951 / ML 2955DN / ML 2955DW / ML 2956DW / мл 2956ND / SCX 4728 / SCX 4728FD / SCX 4729HD / SCX 4729FW / SCX 4729FD / MLT D103L;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 2500 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.


  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Online Chat !