Компатибилен Црното копирни тонер CF233A за HP копирни HP LaserJet УЛТРА M106W / M134A / M134FN

Компатибилен Црното копирни тонер CF233A за HP копирни HP LaserJet УЛТРА M106W / M134A / M134FN
  • Модел TS-CF233A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: HP LaserJet УЛТРА M106W / M134A / M134FN;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 2300 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик Toshiba CF233A
боја црна
Страници за печатење 2300
Модели на кои се  HP LaserJet УЛТРА M106W / M134A / M134FN
  • Компатибилни печатари: HP LaserJet УЛТРА M106W / M134A / M134FN;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 2300 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

   • Претходно:
  • Следно: