Компатибилен Black тонер кертриџ 88A (CC388A) за HP принтер HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw /

Компатибилен Black тонер кертриџ 88A (CC388A) за HP принтер HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw /
  • Модел TS-CC388A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: HP 88A (CC388A) HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw / P1007 / P1008 / M128fn / M128fp / M128fw / M202n / M202dw / M226dn / M226dw / M1139 / M1213nf / M1218nfs / ;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 1500 страници;

Опис на производот

спецификација

OEM законик HP 88A (CC388A)
боја црна
Страници за печатење 1500
Модели на кои се  HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw / P1007 / P1008 / M128fn / M128fp / M128fw / M202n / M202dw / M226dn / M226dw / M1139 / M1213nf / M1218nfs /
  • Компатибилни печатари: HP 88A (CC388A) HP LaserJet Pro MFP M1136 / P1106 / m1216nfh / p1108 / m126a / m126nw / P1007 / P1008 / M128fn / M128fp / M128fw / M202n / M202dw / M226dn / M226dw / M1139 / M1213nf / M1218nfs /;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 1500 страници;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.


  • Претходно:
  • Следно: