Компатибилен Black тонер кертриџ 81A (CF281A) за HP принтер HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh /

Компатибилен Black тонер кертриџ 81A (CF281A) за HP принтер HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh /
  • Модел TS-CF281A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: HP 81A (CF281A) HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh / M4555MFP / M606dn / M606z / M606x / M604dn / M604z / M604x;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 10000 страни;

Опис на производот

спецификација

OEM законик HP 81A (CF281A)
боја црна
Страници за печатење 10000
Модели на кои се  HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh / M4555MFP / M606dn / M606z / M606x / M604dn / M604z / M604x
  • Компатибилни печатари: HP 81A (CF281A) HP / 600 / M601n / 601dn / 602n / 602dn / 602x / 603n / 603dn / 603xh / M4555MFP / M606dn / M606z / M606x / M604dn / M604z / M604x;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 10000 страни;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.

  • Претходно:
  • Следно: