Компатибилен Black тонер кертриџ 38а (Q1338A) за HP принтер 4200N / 4200TN / 4200DTN / 4200DTNS / 4200DTNSL / LJ4200 / 4300N / 4300TN /

Компатибилен Black тонер кертриџ 38а (Q1338A) за HP принтер 4200N / 4200TN / 4200DTN / 4200DTNS / 4200DTNSL / LJ4200 / 4300N / 4300TN /
  • Модел TS-Q1338A

КАРАКТЕРИСТИКИ:

1. компатибилни печатари: HP 38a (Q1338A) 4200N / 4200TN / 4200DTN / 4200DTNS / 4200DTNSL / LJ4200 / 4300N / 4300TN / 4300DTN / 4300DTNS / 4300DTNSL / 5942A / 4240N / 4250N / 4250DTN / 4250DTNSL / 4250tn / 4351N /;
2. Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
3. Висок принос страница, може да печати околу 10000 страни;

Опис на производот

спецификација

OEM законик HP 38a (Q1338A)
боја црна
Страници за печатење 10000
Модели на кои се  4200N / 4200TN / 4200DTN / 4200DTNS / 4200DTNSL / LJ4200 / 4300N / 4300TN / 4300DTN / 4300DTNS / 4300DTNSL / 5942A / 4240N / 4250N / 4250DTN / 4250DTNSL / 4250tn / 4351N /
  • Компатибилни печатари: HP 38a (Q1338A) 4200N / 4200TN / 4200DTN / 4200DTNS / 4200DTNSL / LJ4200 / 4300N / 4300TN / 4300DTN / 4300DTNS / 4300DTNSL / 5942A / 4240N / 4250N / 4250DTN / 4250DTNSL / 4250tn / 4351N /;
  • Печатењето добра како оригиналот OEM касети, но цената помалку;
  • Висок принос страница, може да печати околу 10000 страни;
  • Сигурен перформанси за производство на врвни резултати на брилијантна боја и читливи печатење;
  • Безгрижно гаранција и 24 * 7 професионална поддршка на корисниците на обезбедување techinical решенија.


  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Online Chat !